• babagan

Babagan awake dhewe

Shandong EN FIN CNC Machinery Co., Ltd. wis darmabakti ing manufaktur peralatan CNC kayu wiwit 2010. Liwat sawetara taun pembangunan, perusahaan kita wis nambah pengalaman sugih ing produksi mesin penet vakum panas. Produk kita kalebu kabeh jinis mesin pencet, kayata mesin pencet positif lan negatif, mesin pembungkus vakum, mesin panutup lan produk liyane sing gegandhengan. Kita ndhaptar merek dagang minangka "Fin CNC" ing taun 2012 lan nduweni reputasi sing apik banget ing omah lan ing kapal. Perusahaan kita duwe tujuan kanggo ngasilake peralatan sing ramah lingkungan lan kualitas apik kanggo masarakat umum lan turunane. Mula, kita nggunakake sumber daya sing kasedhiya nalika nliti lan ngembangake produk anyar kanggo nggedhekake pangsa pasar lan entuk pembangunan sing lestari. Yen sampeyan kasengsem ing samubarang produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Kabar

Fitur saka mesin Cutting CNC

Fitur saka mesin Cutting CNC

Ing jagad manufaktur lan fabrikasi, pemotongan presisi minangka proses penting. Nanging kanthi mesin pemotong konvensional, entuk akurasi sing dhuwur bisa dadi tugas sing angel, utamane nalika ngatasi bentuk lan desain sing rumit. Ketik mesin pemotong CNC - teknologi revolusioner sing ngganti cara industri nyedhaki pemotongan presisi.

Kaluwihan saka CNC Drilling Machine

Kaluwihan saka CNC Drilling Machine

Produsen ing saindenging jagad nggawe owah-owahan positif menyang mesin pengeboran CNC (Computer Numerical Control). Piranti kasebut nawakake akeh keuntungan kanggo bisnis, kalebu produktivitas, presisi, lan efisiensi sing luwih apik. Ing artikel iki, kita bakal njelajah kaluwihan utama mesin pengeboran CNC.

Mesin Press Membrane: Teknologi Revolusioner kanggo Woodworking

Mesin Press Membrane: Teknologi Revolusioner kanggo Woodworking

Mesin penet membran wis ngrevolusi industri kayu kanthi menehi alternatif biaya-efektif lan efisien kanggo cara tradisional mbentuk lan laminating veneer. Desain inovatif mesin kasebut, ditambah karo output sing bermutu, wis dadi produk sing digoleki ing antarane para pengrajin lan manufaktur ing saindenging jagad.

Fungsi Mesin Press Membrane Multifungsi

Fungsi Mesin Press Membrane Multifungsi

Multifunction Membrane Press Machine's main function is to apply pressure and heat to laminate or veneer materials onto substrates, such as wood or MDF (Medium-Density Fiberboard), to create seamless and durable finishes for various products like doors, cabinets, furniture, and more.

Apa sander profil digunakake kanggo?

Apa sander profil digunakake kanggo?

Steve Williams, manajer penjualan Delle Vedove USA Inc., ujar manawa sander profil bisa digunakake kanggo "mbusak tandha piso, ngethok, nyuda mundhak gandum lan nyiapake cetakan kanggo ngrampungake." Sanders profil bisa digunakake kanggo nindakake luwih saka mung ngresiki sepotong kayu.

Mesin Pencet Membran Multifungsi sing Mentas Diprodhuksi Lulus Penerimaan
Prosedur operasi kanggo penet film profil vakum otomatis

Prosedur operasi kanggo penet film profil vakum otomatis

otomatis vakum profiled film mesin mencet ing kothak related uga wis prospek pembangunan immeasurable, nanging ora ketompo carane apik mesin uga perlu pangopènan biasa, supaya minangka kanggo nggawe urip layanan maneh lan nggawe kontribusi luwih kanggo perusahaan.

Mesin laminating vakum otomatis digunakake ing industri perabot lan dekorasi

Mesin laminating vakum otomatis digunakake ing industri perabot lan dekorasi

Mesin laminating vakum nggunakake teknologi vakum kanggo nggawe permukaan bahan bangunan kanthi bentuk khusus ditutupi bahan hiasan sing apik banget kanthi gluing lan dadi panas, nggawe bahan hiasan kebak rasa telung dimensi, kaya relief, supaya bisa nggayuh tujuan nambah. kinerja produk lan dekorasi. Punika ditondoi ing ora perlu kanggo jamur, lan nutupi lan pinggiran sealing wis rampung.