• banner01
  • spanduk02
  • spanduk03
  • babagan
Jinan zhan hong abad kerja mesin kayu, Co, wis didedikake kanggo nggawe film lan manufaktur peralatan kerja kayu wiwit taun 2010. Liwat pirang-pirang taun pembangunan, perusahaan kita wis nambah akeh pengalaman ing produksi mesin bungkus lan mesin panutup. Produk kita kalebu kabeh jinis mesin penet, kayata mesin penet positif lan negatif, mesin bungkus vakum, panutup mesin lan produk liyane sing gegandhengan. Kita ndhaptar merek dagang minangka "ZHSJ" ing taun 2012 lan seneng reputasi apik banget ing omah lan ing njeron omah. .